Luxe Boutique B&B in Zuid-Spanje

Een prachtige villa met vijf slaapkamers en vijf badkamers op een unieke locatie in Mijas, Andalusië.

Superior Suite El Rey

Superior Suite

El Rey is gelegen op de tweede verdieping heeft een oppervlakte van 40m2. De kamer is per trap te bereiken. Het beschikt over een eigen terras waar je de gehele dag kan genieten van het geweldige panoramische uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen van de Sierra de Mijas.

Luxury Suite La Reina

Luxury Suite

La Reina is gelegen op de tweede verdieping heeft een oppervlakte van 39m2. De kamer is gelegen op de begane grond. Het beschikt over een eigen terras waar je de gehele dag kan genieten van het geweldige panoramische uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen van de Sierra de Mijas.

Deluxe Room Barón

Deluxe Room

Barón is gelegen op de onderste verdieping van de villa en heeft een oppervlakte van 29m2. De kamer is per trap te bereiken. Barón heeft de mogelijkheid tot een extra eenpersoonsbed. Het beschikt over een eigen ruimte op een gedeeld terras waar je de gehele dag kan genieten van het geweldige uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen van de Sierra de Mijas.

Deluxe Room Duque

Deluxe Room

Duque is gelegen op de onderste verdieping van de villa en heeft een oppervlakte van 39m2. De kamer is per trap te bereiken. Het beschikt over een eigen ruimte op een gedeeld terras waar je de gehele dag kan genieten van het geweldige uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen van de Sierra de Mijas.

Comfort Room Caballero

Comfort Room

Caballero is gelegen op de onderste verdieping van de villa en heeft een oppervlakte van 21m2. De kamer is per trap te bereiken. Het beschikt over een eigen ruimte op een gedeeld terras waar je de gehele dag kan genieten van het geweldige uitzicht over de Middellandse Zee en de bergen van de Sierra de Mijas.

Zoek je een groepsreis?

Neem telefonisch contact met ons op via 06 51 57 79 55 of stuur een bericht.