Een dag in het leven als gast bij Villa Pureza

by | Jun 23, 2022 | Klantervaringen | 2 comments

Een nieuwe week is aangebroken in Mijas, Andalusië. Deze week zal ik je meenemen in een dag in het leven als gast bij Villa Pureza. Ik zal je vertellen wat je kan verwachten en hoe zo’n dag er uitziet.

De ochtend
In de vroege ochtend, wanneer het licht al door de gordijnen te zien is, word ik wakker, doe de gordijnen open en zie als eerst het geweldige, panoramische uitzicht vanuit de villa over de vallei van Mijas. Het is werkelijk waar een uniek uitzicht en elke ochtend is het weer een feestje om op te staan. Wanneer ik beneden kom is een van de teamleden van Villa Pureza al druk bezig met alle handdoeken klaarleggen, schoonmaken, koffiezetten voor iedereen en de tafel aan het opdekken voor het ontbijt. Na een heerlijke kop koffie is het tijd voor het ontbijt. Het ontbijt is gevarieerd. Van broodjes naar yoghurt met fruit en van zoet naar hartig beleg. Het fijne is dat alle opties ook glutenvrij te verkrijgen zijn.

De middag
Na het ontbijt stond de beach training op het programma. Met de auto’s van Villa Pureza rijden we in zo’n 20 min naar het strand waar Jorge (de personal trainer van deze week) al klaarstaat om een intensieve circuittraining met ons te doen. Jorge houdt van aanpakken en na een uur intensief training heb ik dat ook wel gemerkt. Met een voldaan gevoel ga ik op één van de strandbedjes liggen die al voor ons klaarstonden. Na een uurtje relaxed te hebben gelegen is het tijd om weer terug te gaan naar de villa voor de lunch. Bij thuiskomst worden de voorbereidingen door de chef-kok al gedaan en is de tafel al gedekt. Ik doe nog even een plons in het zwembad om vanuit daar, aan te schuiven voor een uitgebreide lunch. De chef heeft zich weer overtroffen. Ik zal een paar foto’s toevoegen zodat je kan zien wat je kan verwachten.

 

 

Na de uitgebreide lunch stond de buggytour op het programma. Bij aankomst kregen we een korte introductie over de buggy’s en kon de tour beginnen. De route is gedeeltelijk off road en gedeeltelijk op de weg. Het is een fantastische route door de bergen rondom Marbella. Tijdens de tour heb je 2 stops waar je geweldige uitzichten hebt over Marbella, Gibraltar en Marokko. Je gaat tijdens de tour door het water van kleine riviertjes, over stoffige bergweggetjes en over normale wegen waar je ‘even’ tot ontspanning kan komen. Na ongeveer 2 uur ben je weer terug, heb ik me even opgefrist en kon ik terugkijken op een geweldige tour.

De avond
Eenmaal weer terug in de villa was het tijd voor een uitgebreide douche om vervolgens mijn nette avondkleren aan te doen voor het dinner. In de tussentijd zorgt het team van Villa Pureza dat je altijd voorzien bent van een hapje en een drankje als je dat wilt. Alles wordt tijdens de week voor je gedaan door het team.
De chef heeft zich weer overtroffen en komt met heerlijke maaltijden en geeft er ook nog eens een leuke uitleg over de producten en de streek waar het vandaag komt. Als toetje komen er 2 typische Spaanse zangers met hun gitaren om de avond even iets op te spicen.

Na een geslaagde avond lig ik heerlijk in bed, terugkijkend op een erg fijne dag. Wat een heerlijk idee om hier nog een week te mogen verblijven.

Blog

Andere berichten

Luxe wellness vakantie bij Villa Pureza

Luxe wellness vakantie bij Villa Pureza

Neem de tijd om te doen wat je ziel gelukkig maakt. Met deze quote in het achterhoofd en met de visie om het ...
La Calle de Mijas market

La Calle de Mijas market

De Markt De La Calle de Mijas market wordt beschouwd als één van de beste markten aan de Costa del Sol. Dit komt ...
Een kijkje in de keuken van Villa Pureza

Een kijkje in de keuken van Villa Pureza

Passie voor eten Een gigantische passie voor lekker eten is iets wat ons team bij Villa Pureza zeker dichter bij ...

Reacties van anderen

2 Comments

  1. Im pretty pleased to find this great site. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely loved every little bit of it and I have you saved as a favorite to see new stuff on your blog.

    Reply
    • Thank you very much for your kind words. More to come really soon!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *