Een dag in het leven als gast bij Villa Pureza

Jun 23, 2022 | Klantervaringen | 2 comments

Een nieuwe week is aangebroken in Mijas, Andalusië. Deze week zal ik je meenemen in een dag in het leven als gast bij Villa Pureza. Ik zal je vertellen wat je kan verwachten en hoe zo’n dag er uitziet.

De ochtend
In de vroege ochtend, wanneer het licht al door de gordijnen te zien is, word ik wakker, doe de gordijnen open en zie als eerst het geweldige, panoramische uitzicht vanuit de villa over de vallei van Mijas. Het is werkelijk waar een uniek uitzicht en elke ochtend is het weer een feestje om op te staan. Wanneer ik beneden kom is een van de teamleden van Villa Pureza al druk bezig met alle handdoeken klaarleggen, schoonmaken, koffiezetten voor iedereen en de tafel aan het opdekken voor het ontbijt. Na een heerlijke kop koffie is het tijd voor het ontbijt. Het ontbijt is gevarieerd. Van broodjes naar yoghurt met fruit en van zoet naar hartig beleg. Het fijne is dat alle opties ook glutenvrij te verkrijgen zijn.

De middag
Na het ontbijt stond de beach training op het programma. Met de auto’s van Villa Pureza rijden we in zo’n 20 min naar het strand waar Jorge (de personal trainer van deze week) al klaarstaat om een intensieve circuittraining met ons te doen. Jorge houdt van aanpakken en na een uur intensief training heb ik dat ook wel gemerkt. Met een voldaan gevoel ga ik op één van de strandbedjes liggen die al voor ons klaarstonden. Na een uurtje relaxed te hebben gelegen is het tijd om weer terug te gaan naar de villa voor de lunch. Bij thuiskomst worden de voorbereidingen door de chef-kok al gedaan en is de tafel al gedekt. Ik doe nog even een plons in het zwembad om vanuit daar, aan te schuiven voor een uitgebreide lunch. De chef heeft zich weer overtroffen. Ik zal een paar foto’s toevoegen zodat je kan zien wat je kan verwachten.

 

 

Na de uitgebreide lunch stond de buggytour op het programma. Bij aankomst kregen we een korte introductie over de buggy’s en kon de tour beginnen. De route is gedeeltelijk off road en gedeeltelijk op de weg. Het is een fantastische route door de bergen rondom Marbella. Tijdens de tour heb je 2 stops waar je geweldige uitzichten hebt over Marbella, Gibraltar en Marokko. Je gaat tijdens de tour door het water van kleine riviertjes, over stoffige bergweggetjes en over normale wegen waar je ‘even’ tot ontspanning kan komen. Na ongeveer 2 uur ben je weer terug, heb ik me even opgefrist en kon ik terugkijken op een geweldige tour.

De avond
Eenmaal weer terug in de villa was het tijd voor een uitgebreide douche om vervolgens mijn nette avondkleren aan te doen voor het dinner. In de tussentijd zorgt het team van Villa Pureza dat je altijd voorzien bent van een hapje en een drankje als je dat wilt. Alles wordt tijdens de week voor je gedaan door het team.
De chef heeft zich weer overtroffen en komt met heerlijke maaltijden en geeft er ook nog eens een leuke uitleg over de producten en de streek waar het vandaag komt. Als toetje komen er 2 typische Spaanse zangers met hun gitaren om de avond even iets op te spicen.

Na een geslaagde avond lig ik heerlijk in bed, terugkijkend op een erg fijne dag. Wat een heerlijk idee om hier nog een week te mogen verblijven.

Blog

Andere berichten

9 voedingsmiddelen die je energie geven gedurende de dag

9 voedingsmiddelen die je energie geven gedurende de dag

Een energieke start van de dag is iets wat veel mensen nastreven, maar helaas niet altijd weten te bereiken. Soms ...
De kracht van ontspanning

De kracht van ontspanning

We worden voortdurend blootgesteld aan een stroom van informatie en verantwoordelijkheden, van werk en school tot ...
Voeding als medicijn

Voeding als medicijn

Voeding is de brandstof voor je lichaam. Je kunt niet zonder. Maar onze voeding tegenwoordig bestaat veel uit ...

Reacties van anderen

2 Comments

 1. Echt alles klopt! Allereerst het GEVOEL dat je van het gehele team ontvangt; ‘hai, wat fijn dat je er bent, jij bent hier WELKOM!’
  Dan de villa, je kamer, de terrassen, het zwembad, de omgeving, het overheerlijke, eerlijke, liefdevol bereide eten, de massages, de groeps coachingsessies (individueel is ook mogelijk), de activiteiten en de ontspanning die ons is geboden, het was niet normaal lekker! En als je dan net als ik het geluk hebt, en terecht komt in een hele fijne groep gelijkgestemde, kan je hier, op deze plek, de accu echt opladen en geland en gelukkig aan het eind van je retreat weer naar huis gaan. Ondertussen thuis, maar bedankt voor ALLES lieve mensen, liefs Inge

  Reply
 2. Lief mooi en inspirerend team Villa Pureza ,

  Jullie ontvangst , jullie voelde als thuiskomen . Wat een mooie sfeer hebben jullie in de villa . De uitstapjes , het eten, de mooie coachgesprekken, en vooral de vibe hebben ervoor gezorgd dat ik volkomen ontzorgd tot mezelf kon komen. Deze week was life changing. Ik kom zeker terug en kan iedereen aanraden zichzelf dit Kado te doen. Alleen maar lof voor jullie . Heel veel liefs voor jullie en tot snel.
  Liefs Leontien

  Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *