Teambuilding

Bij elkaar komen is een begin...
Bij elkaar blijven is vooruitgang...
en samenwerken is een succes!

Teambuilding

Op een geweldige plek in Andalusië, Zuid-Spanje.

Onder de Spaanse zon een hecht team vormen? Wie wil dat niet? Bij één van onze exclusieve villa's in de bergen rondom Marbella, waar luxe en rust verzekerd zijn, hebben wij voor u een programma op maat gemaakt.

Uit ervaring weten wij dat dagelijks samenwerken veel vergt van onszelf en onze energie. Vragen als: Hoe is de sfeer in het team? Hoe kijken de collega's naar elkaar? En hoe zien zij de doelen van het bedrijf voor zich? Kunnen een rol spelen binnen de sfeer van het team en hoe een team functioneert. In het programma van Villa Pureza komen al deze vragen aan bod én nog veel meer.

Door verschillende sessies te houden willen wij het team uit hun comfortzone of de ontstaande zone te halen om ze uiteindelijk dichter bij elkaar te brengen en zo de sfeer te optimaliseren wat het functioneren ten goede komt. 

Ontdek de activiteiten

Teambuildingweek

Wat kan je verwachten?

Wat houdt de retreat in?

Gedurende deze week staat verbinding centraal. Verbinding met jezelf en verbinding met elkaar. Door verschillende sessies te houden willen wij het team uit hun comfortzone of de ontstane zone halen om hen uiteindelijk dichter bij elkaar te brengen en zo de sfeer te optimaliseren wat het functioneren binnen het bedrijf ten goede komt.

Wat ga je doen?

De ochtenden staan in het teken van inhoudelijke verbinding. De kernwaarden van het bedrijf worden verbonden met de kernkwaliteiten en competenties van de medewerkers om zowel de medewerkers als het bedrijf naar een hoger niveau te brengen.De middagen staan in het teken van groepsactiviteiten.

In overleg kan een programma op maat worden samengesteld dat voldoet aan de wensen van het bedrijf.

Wat ga je leren?

Je gaat elkaar op een andere manier leren ‘zien’ en ontmoeten. Je krijgt meer zelfkennis over je eigen kernkwaliteiten en hoe deze binnen het bedrijf optimaal in te zetten. Alle kwaliteiten worden gebundeld om zo een impuls te geven aan het bedrijf om in samenwerking met het team naar een stabiel en indien gewenst een hoger niveau te brengen.

Hoe wordt de progressie bijgehouden na deze teambuilding week?

Desgewenst is het mogelijk om na deze teambuildings week specifieke trainingen te volgen, zoals bijvoorbeeld: effectief communiceren, timemanagement etc. Ook is het mogelijk om individuele coaching sessies te boeken of uiteraard een vervolg retreat.

Welk resultaat kan je verwachten?

Opvolging/vervolg coachingstraject (direct datum volgende retreat/online coaching inboeken)

Retreat details

Sportief genieten & van alle gemakken voorzien.

Wij verwelkomen je graag in één van onze exclusieve villa's en bieden je een week vol activiteiten en ontspanning.

Een volledig op maat gemaakt programma speciaal voor jou.

Verblijf in een luxe villa met zeezicht.

Inclusief vliegtickets en bagage.

Een chef-kok die de maaltijden bereid.

Dagelijkse schoonmaak van de kamers.

Auto's beschikbaar tijdens de retreat.

Terugbelverzoek

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over één van onze retreats? Of een andere vraag? Wil je daarover liever teruggebeld worden? Vul je contactgegevens in en geef je gewenste tijdstip aan ons door. We bellen je op het gewenste tijdstip terug.

Op maat gemaakt programma

De ervaring geheel naar eigen wensen samengesteld.

Wij willen samen met jouw bedrijf een programma op maat maken. Door ons grote netwerk hebben wij voor jouw doelstelling, die je hebt gesteld voor de teambuilding retreat, vele mogelijkheden. 

In de ochtend is er ruimte voor verschillende soorten teambuilding activiteiten/sessies door één van onze professionals met daarnaast ruimte voor ontspanning door middel van een boottocht, een wandeling, een buggytour of een uitstapje naar de Caminito del Rey. In overleg met jou maken wij een op maat gemaakt programma wat aansluit op jouw budget.

Partner worden?

Voor wie?

Onze teambuilding retreats zijn voor iedereen.

Wij verwelkomen jou en jouw team graag in één van onze exclusieve villa's en bieden jullie een week vol inzichten en teambuildings activiteiten aan en daarnaast ook een week waarin jullie als team tot rust en in balans kunnen komen.
Tot snel!

Bedrijven

Sportclubs

Netwerkorganisaties

Managementteams

Businessclubs