Luxe wellness vakantie bij Villa Pureza

Jul 20, 2022 | Wellness | 0 comments

Neem de tijd om te doen wat je ziel gelukkig maakt.

Met deze quote in het achterhoofd en met de visie om het lichamelijke en het geestelijke aspect van jou als mens te combineren tijdens de retreat definiëren wij het woord wellness. Door het creëren van mentale rust, in combinatie met het actief stimuleren van het lichaam zal er een perfecte balans ontstaan tussen Wellness & Fitness tijdens jou luxe wellness vakantie.

Programma

Wij hebben voor jou een uniek programma ontwikkeld waarin wij ons niet alleen focussen op fitnessen/sporten, maar voornamelijk ook op wellness. Het is ons doel om mensen te ontzorgen en hen echt even in het hier en nu te laten zijn. Wij willen onze gasten onderdompelen in luxe en de complete verzorging van A tot Z. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat men met een frisse blik en vol energie weer terug gaat naar Nederland.

Het team

Het team van Villa Pureza is een hecht team met ieder zijn eigen kracht. Met een selectie van ondernemers, hostess, coaches en wellness specialisten zullen wij er alles aan doen om jouw retreat onvergetelijk te maken. We hebben allen een gemeenschappelijke interesse voor een uitzonderlijk goed leven, service staat bij ons bovenaan en geen vraag voor ons is te gek.

Wellness dag

Zoals hierboven al is geschreven is wellness een van onze speerpunten tijdens de retreat. Zo zijn er verschillende activiteiten waarin dat naar voren komt. Een van de dagen bij Villa Pureza staat puur in dat teken. Wat dacht je van een middag vol met massages en yoga door een van onze wellness specialisten. Een dag die volledig in het teken staat van jou. Je wordt door ons team verwend door heerlijke lekkernijen. Een glaasje bubbels zal er ook zijn en ons team staat klaar om jou te best mogelijke ervaring te bieden.

Zie jij jezelf al helemaal ondergedompeld worden in luxe en wellness. Kom met ons in contact en kijk wat de mogelijkheden zijn voor jou voor deze all inclusive wellness vakantie.

Zie jij jezelf al helemaal ondergedompeld worden in luxe en wellness.

Kom met ons in contact en kijk wat de mogelijkheden zijn voor jou voor deze all inclusive wellness vakantie.

Bel 06 51 57 79 55

Blog

Andere berichten

9 voedingsmiddelen die je energie geven gedurende de dag

9 voedingsmiddelen die je energie geven gedurende de dag

Een energieke start van de dag is iets wat veel mensen nastreven, maar helaas niet altijd weten te bereiken. Soms ...
De kracht van ontspanning

De kracht van ontspanning

We worden voortdurend blootgesteld aan een stroom van informatie en verantwoordelijkheden, van werk en school tot ...
Voeding als medicijn

Voeding als medicijn

Voeding is de brandstof voor je lichaam. Je kunt niet zonder. Maar onze voeding tegenwoordig bestaat veel uit ...

Reacties van anderen

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *