Body, Mind & Soul retreat

Wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie zijn, is geluk het natuurlijke resultaat. In deze retreat komen alle aspecten van lichaam, geest en ziel aanbod.

De beleving

Be good to yourself.

In deze retreat kom je vooral voor JEZELF; of het nu een break is van het dagelijkse bestaan, rust, me- time of een concrete hulpvraag betreft, verbinding is het sleutelwoord. Verbinding met jezelf. Tijdens deze retreat is de insteek om de balans tussen body, mind& soul voor jou te herstellen of te optimaliseren. Eenieder op zijn of haar eigen niveau, daarom is deze retreat is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Het is onze ervaring dat mensen zich vaak individueel opgeven voor deze retreat en daaruit juist de mooiste symbioses ontstaan!

Het team van Villa Pureza zorgt voor uitstekende service, heerlijk voedsel, hoogwaardige coaching sessies, massages, wellness en uitdagende activiteiten. Het is onze passie en missie om een ieder een unieke ervaring mee te willen geven, te ontzorgen en te verbinden met de prachtige persoon die jij bent. Dit alles is op onze geweldige locatie in Mijas, Andalusië.

Ontdek de activiteiten

De retreat

Gericht op persoonlijke aandacht en ontzorging.

Ons body, mind and soul retreat is een all inclusive retreat met een speciaal programma gericht op persoonlijke aandacht en ontzorging. Tijdens de body, mind and soul retreat wordt er onder begeleiding gewerkt aan verschillende aspecten: Waar sta ik nu? Waar wil ik heen? Wat wil ik achterlaten en wat neem ik mee? Het is laagdrempelig, ontspannend en tot the point. Met praktische handvatten voor wie wil, ontzorging, wellness, ontspanning, leuke activiteiten en met veel aandacht voor de innerlijke mens met heerlijk eten.

Vraag ons voor meer informatie en mogelijkheden.

Ontdek de activiteiten

Persoonlijke groei

Gecombineerd met fysieke inspanning en activiteiten.

De hele week staat in het thema van persoonlijke groei, maar je komt zeker niet te kort aan de nodige fysieke inspanning. Zo zijn er verschillende hikes met adembenemende panoramische views over Andalusië en zijn er verschillende uitdagende activiteiten mogelijk. Denk aan bv de Caminito del Rey, suppen, culinaire en culturele uitstapjes..voor ieder wat wils! Vraag ons naar de mogelijkheden zodat jouw week ook JOUW week wordt.

Gedurende de week worden er door onze eigen chef-kok heerlijke, gezonde en voedzame maaltijden bereid om optimaal te kunnen genieten en te presteren.

Ontdek de activiteiten

Word fitter, sterker en sneller

Tijdens de Body, Mind & Soul Retreat in Spanje kun je rekenen op personal training, één op één coachingsessies, yoga, hiken, fietstochten en 24/7 service. 

Geef jouw lichaam een gezondheidsboost

Na de retreat voel je je helemaal opgeladen dankzij het sporten, massages, gezond eten en drinken en verzorging van onze experts.

Breng lichaam en geest terug in balans

Fitnessen en rust gaan hand in hand. Na iedere sessie nemen we de tijd om jouw lichaam en geest in balans te brengen met gezelligheid, ontspanning en massages.

Terugbelverzoek

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over één van onze retreats? Of een andere vraag? Wil je daarover liever teruggebeld worden? Vul je contactgegevens in en geef je gewenste tijdstip aan ons door. We bellen je op het gewenste tijdstip terug.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Activiteiten

Body, Mind & Soul

Naast het serieuze werk is er natuurlijk genoeg tijd voor ontspanning! De mogelijkheden zijn enorm. Wat dacht je van een heerlijke dag in de spa! Een massage met vers fruit! Genieten van een heerlijk glaasje bubbels! Of het ontdekken van de Caminito del Rey.

Yoga

Beoefen verschillende soorten yoga die door onze in house yoga docent worden aangeboden.

Mindfulness

Ga het traject aan met het loskomen van je gedachten en het echt leren leven in het hier en nu.

Massages

De wellness middag met een massage naar keuze door één van onze masseuses.

Caminito del Rey

El Caminito del Rey, oftewel het weggetje van de koning. Één van onze favoriete activiteiten van de retreat.

Partners

Partner van Villa Pureza worden?

Wij stellen ons bedrijf graag open voor iedereen die een samenwerking met ons aan wil gaan. Of je nu een bedrijf, sportclub, netwerkorganisatie, managementteam of businessclub bent, iedereen is welkom. Villa Pureza staat mede voor: ‘’Samen het beste uit elkaar halen"

Voordelen:

  • Een exclusief concept om als extra service aan kunnen bieden.
  • Op maat gemaakt programma.
  • Exclusieve deals en kortingen.

Partner worden?

Altijd op de hoogte

Volg @villapureza en ervaar de beleving online.