Body, Mind & Soul retreat

Wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie zijn, is geluk het natuurlijke resultaat. In deze vierdaagse retreat komen alle aspecten van lichaam geest en ziel aanbod.

De beleving

Be good to yourself.

In vier dagen ga je intensief met jezelf aan de gang, zorgen wij voor uitstekende service, zal er goed eten worden geserveerd, zijn er hoogwaardige coaching sessies en zal je personal training krijgen van onze in house trainers uit Spanje. Dit alles is op onze geweldige locatie in Mijas, Andalusië.

Vanaf het moment dat je het vliegveld verlaat zal je worden ondergedompeld in een oase van rust, word je ontzorgd en zal het je aan niks ontbreken. Ons team staat 24/7 voor je klaar gedurende jouw Body mind & soul retreat in Spanje.

Ontdek de activiteiten

De retreat

Gericht op persoonlijke aandacht en ontzorging.

Ons body, mind and soul retreat is een all inclusive retreat met een speciaal programma gericht op persoonlijke aandacht en ontzorging. Tijdens de body, mind and soul retreat wordt er onder intensieve begeleiding en coaching gewerkt aan verschillende aspecten,

Naast de groepssessies en personal training, zullen er ook momenten zijn voor één op één coaching sessies verzorgd door onze in house life coach

Ontdek de activiteiten

Persoonlijke groei

Gecombineerd met fysieke inspanning en activiteiten.

De hele week staat in het thema van persoonlijke groei, maar je komt zeker niet te kort aan de nodige fysieke inspanning. Zo zijn er verschillende hikes met adembenemende panoramische views over Andalusië en is er ruimte voor outdoor activiteiten.

Gedurende de week worden er door onze eigen chef-kok heerlijke, gezonde en voedzame maaltijden bereid om optimaal te kunnen genieten en te presteren.

Ontdek de activiteiten

Retreat details

Sportief genieten & van alle gemakken voorzien.

Wij verwelkomen je graag in één van onze exclusieve villa's en bieden je een week vol activiteiten en ontspanning.

Een volledig op maat gemaakt programma speciaal voor jou.

Verblijf in een luxe villa met zeezicht.

Inclusief vliegtickets en bagage.

Een chef-kok die de maaltijden bereid.

Dagelijkse schoonmaak van de kamers.

Auto's beschikbaar tijdens de retreat.

Terugbelverzoek

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over één van onze retreats? Of een andere vraag? Wil je daarover liever teruggebeld worden? Vul je contactgegevens in en geef je gewenste tijdstip aan ons door. We bellen je op het gewenste tijdstip terug.

Activiteiten

Body, Mind & Soul

Naast het serieuze werk is er natuurlijk genoeg tijd voor ontspanning! De mogelijkheden zijn enorm. Wat dacht je van een heerlijke dag in de spa! Een massage met vers fruit! Genieten van een heerlijk glaasje bubbels! Of het ontdekken van de Caminito del Rey.

Yoga

Beoefen verschillende soorten yoga die door onze in house yoga docent worden aangeboden.

Mindfulness

Ga het traject aan met het loskomen van je gedachten en het echt leren leven in het hier en nu.

Massages

De wellness middag met een massage naar keuze door één van onze masseuses.

Caminito del Rey

El Caminito del Rey, oftewel het weggetje van de koning. Één van onze favoriete activiteiten van de retreat.

Partners

Partner van Villa Pureza worden?

Wij stellen ons bedrijf graag open voor iedereen die een samenwerking met ons aan wil gaan. Of je nu een bedrijf, sportclub, netwerkorganisatie, managementteam of businessclub bent, iedereen is welkom. Villa Pureza staat mede voor: ‘’Samen het beste uit elkaar halen"

Voordelen:

  • Een exclusief concept om als extra service aan kunnen bieden.
  • Op maat gemaakt programma.
  • Exclusieve deals en kortingen.

Partner worden?

Altijd op de hoogte

Volg @villapureza en ervaar de beleving online.