facebookpixel

Workation

Full focus werken aan je bedrijf én ontspannen in de zon
Sunshine & Strategy, 16 t/m 22 november 2024

Pure luxe in de zon én full focus werken aan je bedrijf

Deze workation wordt georganiseerd in samenwerking met Arlette en Danielle.

In deze retreat  is er volop ruimte voor ontspanning, maar we gaan ook écht aan de slag met ons bedrijf. Masterminds, workshops, business coaching; het staat allemaal op het programma. De perfecte mix van werken aan je bizz en ontspanning in een schitterende omgeving. En ja, in november is het echt nog wel mooi weer in Zuid-Spanje.

Arlette & Danielle

Vooraanzicht van de villa van Villa Pureza

Schitterende accomodatie

Villa Pureza is gevestigd in een prachtige villa, beschikt over 2 zwembaden, een grote woonkamer, meerdere terrassen én een fitnessruimte. En dat allemaal in een adembenemende omgeving.

Heerlijke zoetige lekkernij die geserveerd wordt bij Villa Pureza

Eten & Drinken

Tijdens deze retreat wordt er heerlijk gekookt door onze eigen chefkok Hernan. En geloof ons, dit is echt restaurant waardig. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en verse smoothies en fruit. Alles is inbegrepen (excl. alcohol).

coaching tijdens de body, mind en soul retreat

Volledig verzorgd programma

Super leuke trips, business coaching (groep en 1-op-1) van coach Germaine, workshops en masterminds: alles is bij de prijs inbegrepen. Work hard, play hard is het motto van deze business retreat.

Volledig Ontzorgd

Waar de meeste workations alleen inclusief een programma zijn, en je zelf nog een accommodatie en/of vlucht moet regelen, is bij deze retreat werkelijk alles inbegrepen. We worden volledig ontzorgt en het zal je aan niets ontbreken!

Al onze retreats zijn inclusief:

  • Vluchten.
  • Transfer van en naar Malaga.
  • Alle activiteiten.
  • 6x Ontbijt, 5x lunch en diner en het drinken( exclusief alcoholische versnaperingen, dinsdag keuken gesloten).
  • Ook staat er een auto voor je klaar om gedurende jouw retreat week gebruik van te maken.

Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen, evenals de dagelijkse schoonmaakservice, de was service, het gebruik van Rituals producten en zelfs aan het typische Spaanse avondentertainment wordt gedacht!