Over ons

Wij combineren graag onze passie met ondernemerschap!

Het was in het jaar 2013 dat we het mooie Spaanse dorp Mijas in Andalusië leerden kennen. We werden betoverd door de diversiteit in de natuur, het heerlijke en gezonde eten en het leven onder de Spaanse zon. Door deze ervaring werden de eerste zaadjes geplant om onze droom te gaan verwezenlijken. Nederland achter ons laten en een nieuw leven opbouwen in Spanje.

"Leven voor pure passie in plaats van te blijven in de snelle trein van haast en de stress die bestond in de wereld van vandaag" -

Onze visie

We helpen je graag naar een duurzame verandering.

Onze hedendaagse levensstijl wordt vaak gekenmerkt door stress, onregelmatige tijden, ongezonde voeding en gebrek aan beweging. Het is daarom van groot belang om te beschikken over instrumenten die je ondersteunen bij het proces tot herstel en persoonlijke ontwikkeling om je te brengen naar een duurzame verandering.

 

Onze missie

Wij geloven dat gezondheid dé ultieme luxe is.

Het team van Villa Pureza wijdt zich geheel aan het creëren van een omgeving waarin jij volledig in het middelpunt staat.

Wij hebben op een prachtige locatie in Andalusië programma voor jou samengesteld, waarin wij jou door middel van een persoonlijk sportprogramma, wellness-ondersteuning en gezonde maar lekkere voeding de mogelijkheid geven om te bepalen waar jij wilt staan op weg naar een evenwichtig en gezond leven.

Het team

Maak kennis met onze sportievelingen.

Wij zijn een hecht team dat jouw avontuur uniek maakt. Met een selectie van ondernemers, hostess, coaches en wellness specialisten zal jouw retreat onvergetelijk zijn.

We delen een gemeenschappelijke interesse voor een uitzonderlijk goed leven. Onder de leiding van Dennis de Graaf zal het team jou het best mogelijke retreat aanbieden door middel van een diversiteit aan activiteiten en avontuurlijke ervaringen.

Dennis

Dennis

Oprichter

Germaine

Germaine

Business & Life Coach

Madeleine

Madeleine

Massages

John

John

Massages

Onze partners

Een divers team met ieder zijn eigen kracht.

Partner worden?

JLV

JLV

Personal Training

In samenwerking met onze partner JLV  Personal Training, kunnen wij jou een sportprogramma aanbieden die aan jouw wensen voldoet.

Bezoek de website

Savage

Savage

Training Camp

In samenwerking met onze partner Savage Training Camp, kunnen wij jou een sportprogramma aanbieden die aan jouw wensen voldoet.

Ontdek meer op Instagram.

IDENTITY

IDENTITY

Life & Business Coaching

In samenwerking met Jimena de Graaf, een ervaren en gepassioneerde life en business coach krijg jij bij Villa Pureza de juiste begeleiding. Wil je meer weten?

Bezoek de website.

Puur

Puur

Personal Training

In samenwerking met Puur Personal Training kunnen wij bij Villa Pureza de juiste trainingen in de vorm van PT aanbieden tijdens jouw verblijf. Meer interesse in de PT lessen?

Bezoek de website.

Studio 44 Fit

Studio 44 Fit

Personal Training

Studio 44 fit heeft biedt verschillende soorten training aan zoals FreshBalance, Pilates en Yoga. Als gewaardeerde samenwerkingspartner kunnen wij Studio 44 fit aan iedereen aanraden. Benieuwd naar de lessen?

Bezoek de website