Villa Pureza

Van droom naar realiteit

Over ons

Bij Villa Pureza is onze passie diep verweven met ondernemerschap en het verlangen naar een leven vol betekenis.

Ons avontuur begon in 2013, toen we verliefd werden op het betoverende dorp Mijas in het hart van Andalusië. We waren meteen gecharmeerd door de prachtige natuur, het smakelijke en gezonde voedsel, en het ontspannen leven onder de zonnige Spaanse hemel. Deze ervaring plantte het zaadje voor onze grootste droom: het roer omgooien en een nieuw leven beginnen in Spanje.

Ons motto: "Leven voor pure passie in plaats van te blijven zitten in de snelle trein van haast en de stress die bestaat in de wereld van vandaag."

Bij Villa Pureza staan we klaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden, ondersteund door een team van gepassioneerde professionals.

 

Villa Pureza

Onze missie

Heb je het gevoel dat je wordt overspoeld door de drukte in Nederland? Wil je even ontsnappen, je batterij opladen en gewoon genieten zonder je zorgen te maken over de details? Welkom bij Villa Pureza! Hier hoef je niet na te denken over wat je de volgende dag gaat doen. Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je je hoofd weer op je kussen legt, hebben wij alles voor je geregeld. Begin je dag met een voedzaam ontbijt, gevolgd door een verkwikkende yoga- of personal trainingssessie. Misschien een buggytour in de middag, een heerlijke massage,  of suppen op de Middellandse Zee? En wat dacht je van een diepgaande coaching sessie? Onze topcoach staat voor je klaar, luistert naar je en biedt je alle handvatten die je nodig hebt. Of je nu kiest voor individuele begeleiding of de kracht van groep coaching wilt ervaren, je zult verbaasd staan over de inzichten die je opdoet. En 's avonds? Laat je verrassen door onze chef-kok die rekening houdt met al je voedingswensen.
Of je nu op zoek bent naar een ontsnapping van de dagelijkse sleur, lekker wilt sporten en relaxen, werken aan herstel van een burn-out, of gewoon wat 'me-time' wilt, Villa Pureza is jouw thuis weg van huis. Hier draait alles om jou, en zorgen wij ervoor dat je je weer helemaal opgeladen voelt.

Body, Mind & Soul

In de drukte van het moderne leven is het essentieel om momenten van rust en reflectie te vinden. In samenwerking met Identity Coaching heeft Villa Pureza daarom een uniek programma ontwikkeld.

Vanaf €1999,-

Yoga Retreat

Tijdens onze Yoga retreats ligt het accent om weer in verbinding te komen met jezelf en met je lichaam, maar dan middels het uitoefenen van verschillende soorten yoga, meditatie en ademhalingstechnieken.

Vanaf €1799,-

Wellness & Sport

Dit is een uniek programma wat wij hebben ontwikkeld om Wellness, Fitness en complete ontspanning te combineren met het Spaanse leven.

Vanaf €1999,-

Retreat op maat

Beleef een unieke, gepersonaliseerde retraite-ervaring met onze 'Retreat op Maat' bij Villa Pureza. Gelegen in het idyllische Mijas, Andalusië, bieden we een unieke kans om je eigen retreat te creëren die perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.