Veel gestelde vragen

Al u vragen in een keer beantwoord
ALL ONZE RETREATS ZIJN INCLUSIEF:
 
N

Vliegtickets

N

Transfer van en naar de luchthaven

N

Ontbijt, Lunch & Diner gemaakt door onze Chefkok

N

Koffie, Thee & Frisdranken (Excl. alcoholische versnaperingen)

N

Auto

N

Dagelijkse Schoonmaak

N

Handdoeken en Rituals Verzorgingsproducten

N

Wasservice

FAQ
K
L
Welke maaltijden worden er geserveerd tijdens de retreat?


Gevarieerde en Voedzame Maaltijden:

"Tijdens onze Body, Mind & Soul retreat serveren we een scala aan voedzame maaltijden, bereid met verse, lokale ingrediënten. We richten ons op gezonde, evenwichtige gerechten die zowel het lichaam als de geest voeden. Ons menu omvat een mix van traditionele en moderne gerechten, met opties voor vegetariërs en veganisten."

Dieet en Allergieën:

"Wij houden rekening met speciale dieetwensen en allergieën. Laat ons vooraf weten als je specifieke voedingsbehoeften of -beperkingen hebt, zodat onze chef-kok hiermee rekening kan houden. Ons doel is om elke gast een heerlijke en zorgeloze eetervaring te bieden."

Lokale en Seizoensgebonden Producten:

"We zijn trots op het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten, waardoor elke maaltijd niet alleen duurzaam is, maar ook een authentieke smaakervaring biedt. Geniet van de rijke smaken van Andalusië en ontdek hoe lokaal eten een verschil maakt in kwaliteit en smaak."

Eetmomenten:

"Onze maaltijden worden geserveerd op momenten die aansluiten bij het dagelijkse programma van de retreat. We zorgen voor een evenwichtige verdeling van maaltijden, met aandacht voor voldoende tijd tussen yoga- en meditatiesessies. Zo kun je optimaal genieten van zowel de activiteiten als de maaltijden."

K
L
Ik ben bang dat een retreat te zweverig is voor mij.

Bij Villa Pureza begrijpen we dat niet iedereen zich comfortabel voelt bij een al te spirituele of 'zweverige' benadering. Daarom richten onze activiteiten zich op praktische en toegankelijke methoden die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht hun spirituele achtergrond. We combineren yoga, meditatie en wellness-activiteiten met een focus op tastbare voordelen zoals stressvermindering, fysieke gezondheid en emotioneel welzijn."

K
L
Hoe groot zijn de groepen tijdens de retreat?

De groepsgrootte voor de Body, Mind & Soul Retreats bij Villa Pureza varieert om een intieme en persoonlijke ervaring te waarborgen.

K
L
Is het gebruikelijk om als individu deel te nemen aan de een retreat, en hoe is de ervaring voor alleenreizenden?

Absoluut, je bent van harte welkom om alleen deel te nemen aan een retreat. Sterker nog, de meeste van onze gasten komen alleen. Dit biedt een unieke kans om nieuwe mensen te ontmoeten, diepgaande persoonlijke ervaringen te delen, en misschien zelfs levenslange vriendschappen te sluiten. Wij zorgen voor een warme, uitnodigende sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt, ongeacht of ze alleen of in een groep reizen. Onze retreat is ontworpen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden, waar je persoonlijke groei en zelfontdekking kunt ervaren zonder je zorgen te hoeven maken over alleen zijn. Je zult merken dat de gezamenlijke activiteiten en de gedeelde ervaringen een natuurlijke manier zijn om verbinding te maken met anderen, terwijl je ook voldoende ruimte hebt voor persoonlijke reflectie en ontspanning."

K
L
Hoe kan ik een retreat boeken?


Klik hier om naar BOEKINGSPAGINA te gaan.

K
L
Kan ik mijn verblijf verlengen of aanpassen?


Ja, afhankelijk van de beschikbaarheid, kunnen we je verblijf verlengen of aanpassen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Klik hier om naar contactpagina te gaan.

K
L
Moet ik mijn eigen badhanddoeken en verzorgingsproducten meenemen naar Villa Pureza?


Nee, dat is niet nodig. Bij Villa Pureza voorzien we in alle badhanddoeken en hoogwaardige verzorgingsproducten van Rituals voor jouw gemak en comfort tijdens je verblijf.

BEKIJK ONS VOLLEDIGE RETREAT AANBOD

Body, Mind & Soul

In de drukte van het moderne leven is het essentieel om momenten van rust en reflectie te vinden. In samenwerking met Identity Coaching heeft Villa Pureza daarom een uniek programma ontwikkeld.

Vanaf €1999,-

Yoga Retreat

Tijdens onze Yoga retreats ligt het accent om weer in verbinding te komen met jezelf en met je lichaam, maar dan middels het uitoefenen van verschillende soorten yoga, meditatie en ademhalingstechnieken.

Vanaf €1799,-

Wellness & Sport

Dit is een uniek programma wat wij hebben ontwikkeld om Wellness, Fitness en complete ontspanning te combineren met het Spaanse leven.

Vanaf €1999,-

Retreat op maat

Beleef een unieke, gepersonaliseerde retraite-ervaring met onze 'Retreat op Maat' bij Villa Pureza. Gelegen in het idyllische Mijas, Andalusië, bieden we een unieke kans om je eigen retreat te creëren die perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.